EPİK TOKEN: Dijital Koleksiyonun Geleceği

görüntü
Bu ileri aşamaları adapte etmek için en ideal yaklaşım, müşterilere saha elemanları için yaratıcı yaklaşımlar keşfetmektir ve bu onlara sanal ürün sunarak gerçekleştirilebilir. Sanal ürünler, bilgisayarlı sahnenin kapsamı içinde var olan ve fiziksel dünyada gerçekten bulunmayan şeylerdir. Temel olarak, lisanslı inovasyona sahip oldukları ve belgelendirilebilir montaj, çalışma ve yayılma ile ilgili yüksek harcamalara sahip olmadıkları gerçeğinden hareketle son derece faydalıdırlar. Ayrıca, arazi alanı ile sınırlı değildir ve bunların yaratılması, maliyetin sınırsız ve yaygın bir şekilde dağıtılmasına olanak tanır, bu nedenle faydalar tutarsız bir şekilde ölçeklenebilir.
EPIK Jetonları, bilgisayar platformları, çok yönlü saptırmalar, sanal gerçeklik, genişletilmiş gerçeklik, sosyal ağ armağanları ve işaretlenmiş emojiler gibi dijital platformlarda yaratımın iletilmesini ve yetkili sanal ürünlerin teklif edilmesini teşvik eden faydalı araçlardır.
EPİK TOKEN İŞLERİ NASIL
Blockchain inovasyonunu kullanan markalar, sanal ürünleri sanal mağazalara sunacakları bilgisayarlı aşamalar aracılığıyla sanal ürünlerini sunma şansına sahip olacaklar. Blockchain, işlemlerin her birini bu şekilde markalar, bilgisayarlı aşamalar ve tüketiciler satın alınan sanal ürünlerin gelişimini ve tarihini takip edebilir. Bu, basitlikle sonuçlanır ve işlemle ilgili her bir toplantı arasındaki ortak güveni sağlar.
Hem marka hem de dijital platform, işlem şartlarını kabul ettikten sonra, bu sanal malların tüm taraflar arasında yaratılması, tokenizasyonu, dağıtımı ve işlemlerini otomatikleştirmek için son hedefi akılda tutarak akıllı sözleşmeler gerçekleştirilir. Her iki taraf için de kolaylaştırarak.
BLOCKCHAIN ​​LICENSING MARKETPLACE (BLMP)
Ayrıca, EPIK tokenleri Blockchain Licensing Marketplace (BLMP) B2B blockchain yetkilendirme aşamasını kontrol eder. BLMP, işlemlerin idare edilmesi ve verimlilik, izlenebilirlik ve güvenlik yoluyla saygınlık artışı sağlayan bir blok zinciridir. Platform, dijital ekosistemde likiditenin etkin yaratılmasını ve ticaretini teşvik etmek için nihai hedefi akılda tutarak blok zincirine dayalı kripto-token inovasyonunu kullanarak korunan inovasyon izinli endüstrisini bilgisayarlı aşamalarla birleştirmeye devam ediyor.
Dahası, BLMP, bir geçici sıralama lisanslarının yapıldığı ve blok zincirde desteklendiği bir koordineli efor düzenlemektedir. Bu lisanslar, dijital platformları müşterilere satın alınabilecek mevcut sanal ürünlerin belirli bir ölçüsünü vermek için güçlendirecek.
BLMP, sanal ürünlerin üretim ağını aynı zamanda, üretildikleri andan itibaren uygun, yönetilen ve müşterilere iletildikleri zamana kadar lisanslanmış olacak şekilde yöneteceklerdir. Aynı şekilde, sanal malların teklifiyle ilgilenen taraflar arasındaki işlemin bir sonucu olarak, her bir topluluğun taahhütlerini yerine getirmesini ve ücretlendirmeyi güvenli, basit ve etkili bir şekilde elde etmesini garanti eder.
BLMP ECOSYSTEM'in YARARLARI
MARKALAR: BLMP organizasyonuna katılarak, markalar, işlemlerinin basitliği ve izlenebilirliği olmadığı için önceden anlaşılmaz olan granüler deneyimleri arttırırken, dernekleri üzerinde daha fazla kontrol sağlayarak, kendi alanlarını ölçeklendirebilir ve genişletebilirler. BLMP, markaların yapım aşamasından muhtemel malları yeniden satmaya kadar olan pazarlardaki mesafeye kadar, lisanslı inovasyondan sonra lisanslı inovasyondan sonra gerginlikten yoksun kalarak bir marka oluşturmayı umuyor.
DİJİTAL PLATFORMLAR: Kazı platformları için, BLMP'ye katılmak, herhangi bir engelleyici veya uzun süreli lisans sözleşmesi olmaksızın, gelişmiş ekosistemler üzerinde tüm hayali esnekliği korumayı ima eder. Dijital aşamalar, dijital ekosistemleri için ideal bir seçim olacağına karar verdikleri lisanslı sanal ürünleri seçebilir ve teklif edebilirler. Bu uyarlanabilirlik sayesinde, dijital aşamalar mevcut gelirlerini koruyabilir, müşteri bakımında yardım alabilir ve aldıkları herhangi bir noktada satın alınabilecek lisanslı ürünlerden ekstra maaşı artırabilir.
MÜŞTERİLER: Jetonlar, müşterileri, mevcut müşterileri desteklemek ve yeni müşterilere çekmek için gittikleri iki marka ve dijital aşamadan sadakat programları aracılığıyla yetkili sanal ürünler satın almaları ve jeton almalarını sağlar.
EPIK jetonları, BLMP ekosistemindeki farklı sapmalar ve sistemler üzerinde kullanılabilir. Jetonlar, benzer şekilde, değiştirilmiş veya kısıtlanmış sürüm sanal ürünlerini takas etmek, teklif etmek, satın almak veya toplamak için jeton sahiplerini güçlendirir.
TOKEN SATILIK ÖZETİ
görüntü
YOL HARİTASI
görüntü
KULLANIŞLI BAĞLANTILAR
Web sitesi: http://epiktoken.io/


Author : enzystoria
Eth : 0x6F65b00212274D3367925fAAFE6163AA1d18A7f5

Unknown

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard. Google

0 comments: